logovaaka
 gh        S-Graphics 
  
               S-Graphics     palvelut    referenssit    yhteystiedot
 
Palvelut:

Internet-sivut:
S-Graphics internet-sivu suunnittelu perustuu aina asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. S-Graphics hoitaa koko paketin, eli suunnittelee, toteuttaa ja ylläptää sivustoja sekä hankkii tarvittavat palvelut sivujen julkaisemiseksi. Internet-sivujen suunnittelun hinta perustuu valmiin tuotteen sisältöön. Perinteisemmän tekstisisältöisen sivuston (4-5 alasivua) hinta on 450 €. Jos tarvitset tai haluat sivuillesi paljon liikettä, Flash, java tai videokuvaa hinta on kalliimpi. Kysy rohkeasti kilpailukykyistä tarjousta!

Mainosmateriaalit:
S-Graphics suunnittelee kaiken kokoisia, näköisiä ja kaikkiin tarkoituksiin tarvittavia mainosmateriaaleja. Olipa sitten kyseessä mainoslehtinen, esite, kyltti, tarra tai muu. Tuote suunnitellaan vastaamaan tarkoitusta ja yhdessä asiakkaan kanssa ratkaistaan järkevin toteutus.

Brändinhallinta:
Brändi, imago ja tunnistettavuus ovat tätä päivää. S-Graphics suunnittelee yksilöllisen logon ja yritysilmeen, jotta asiakkaan on helpompi ylläpitää ja kehittää brändiään. Brändillä tarkoitetaan yrityksen, yhteisön tai muun vastaavan asiakkaalle tuomaa mielleyhtymää. Hyvin laadittu brändi siis lisää myyntiä ja parantaa tulosta. Yhtenäinen ja yksilöllinen yritysilme on myös hyvä markkinointiväline. S-Graphicsin brändinhallinnan avulla lisäät näkyvyyttä, näyttävyyttä ja säästät myös rahaa...

Muut palvelut:
- ATK konsultointi, asennus ja opastus. Laitehankinnat valtuutettujen jälleenmyyjien ja huoltoyritysten kautta.
- Asiakirjapohjien, lomakkeiden yms. laadintaOta yhteyttä! mikko.suomi@s-graphics.fi